Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

5. Házhoz szállítás, a termék kiszállítása

Választható még: Gls futárszolgálat, házhoz szállítással : 1800 Ft (1-3 munkanap) Vagy Fox post automatába szállítás: 862 Ft. 

5.1 A megrendelés beérkeztét követõen a livekszerek.hu visszaigazolást küld a rendelésrõl a megrendelő és a termék adataival. Kérjük pontosan adja meg elérhetõségét! Amennyiben megrendeléssel kapcsolatban kérdésünk merülne fel (szállítási cím, méret stb.) felveszem a vásárlóval a kapcsolatot egyeztetés céljából. Abban az esetben, ha időközben valamilyen oknál fogva a megrendelt termék elfogyna, haladéktalanul értesítjük vásárlónkat!.

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a felek eltérő megállapodásának hiányában a Szolgáltató a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül köteles a vevő rendelkezésére bocsátani a megvásárolt terméket.

5.2 A megrendelt termék(ek) átvételére házhozszállítás esetén a futárcéggel van lehetőség.

5.3. A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását a livekszerek.hu webáruház üzemeltetője Ferenczi Lívia megbízásából a csomagot a Gls futárszolgálat ,vagy a Fox Post szállítja ki.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot (például munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba írhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen add meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetősége szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha ez másodszorra sem sikerül, visszaküldi a csomagot.

5.4 A webáruházban megvásárolható termékeinket védő csomagolásban szállítjuk megrendelőinknek, termékcsomagjainkat egységesen költségmentesen szállítjuk ki a vásárlóink által megadott szállítási címre,

5.5 A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). ​Amennyiben kiszállító partnerünk nem találja Önt a megadott címen, írásos értesítést hagy. Egyidejűleg megkísérli Önnel felvenni a kapcsolatot. Ezt követõen legfeljebb még egyszer, az Önnel egyeztetett idõpontban kiszállítjuk a csomagot. Amennyiben másodszor sem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor visszakerül az eladóhoz.

Fontos! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, illetve a csomagponton vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Ha a csomagoláson, vagy a tartalomban rendellenességet tapasztalsz, azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk( Ferenczi Lívia  06-20-423-0209)! A csomagban megtalálod a számlát, és a termék leírását.

5.6 Szállítással kapcsolatos kérdések esetén az livekszerek@gmail.com email címen vagy a (+36) 20 423-02-09 telefonszámon a webáruház üzemeltetőjének kollégájához lehet fordulni munkaidőben.

 

4. Fizetési módok és fizetési feltételek

 

4.1 A megrendelt termék(ek) ellenértékének kiegyenlítésére két lehetőség kínálkozik a webáruházban:

- bankkártyás fizetés ( Barion)

-személyes átvétel esetén fizetés a helyszínen átvételkor készpénzzel

-  előreutalás banki átutalással

 

-A személyesen történő termék átvételéhez egyeztetés szükséges a helyszínről,és az időpontról. Az átvételt követően történik meg a fizetés készpénzzel.Ha az árut személyesen kívánja felvenni, kérjük a szállítási módnál a „Személyes átvétel az üzletben" opciót válassza,amennyiben erről közös megegyezés született.

 

-Banki átutalás esetén vevőink a megrendelt termékek árát banki átutalással, előreutalással is kifizethetk webáruházunk számára.

A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra 10300002-10688148-49020012 MKB átutalni.

 Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat,vagy a Fox Post szállítja ki a termékeket .

Keresés